Μέσα σε ένα φωτεινό, μινιμαλιστικό διαμέρισμα 35τ.μ. στο Μπρίσμπεϊν

Ημερομηνία:

Share :

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα, δικαίως ονομάζεται Slow Down Apartment μιας και αυτό το όνομα χαρακτηρίζει απόλυτα το όραμα πίσω από το redesign του. Σκοπός ήταν η δημιουργία ενός ήρεμου και γαλήνιου καταφυγίου που θα σε βγάζει από την φασαρία της πόλης. Αυτό το κατάφεραν με μια περιορισμένη παλέτα και μίνιμαλ έπιπλα.

Η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν η μεταφορά της κουζίνας – παρόλο που για τη νέα της θέση έπρεπε να κλείσουν ένα παράθυρο. Με λευκό και ανοιχτό γκρίζο η κουζίνα γίνεται… ένα με τον τοίχο χωρίς να προκαλεί οπτική φασαρία, και στον χώρο προστέθηκε μια γωνιά για φαγητό με παράθυρα γύρω της. Στην άλλη άκρη, ένα σύστημα χωρίζεται στα τρία και περιλαμβάνει γραφείο, τηλεόραση και μια κάβα για κρασιά, με ένα συρόμενο πάνελ να αποκαλύπτει το κομμάτι που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

Related articles

Μια απίθανη ιδέα για να βάλεις φυτά στον χώρο σου

Αν ψάχνεις έναν έξυπνο και ξεχωριστό τρόπο να βάλεις φυτά στον χώρο σου, κυρίως αν πρόκειται για λίγα...

52τ.μ. με ουδέτερα χρώματα και ηρεμία στο Χονγκ Κονγκ

Στον 31ο όροφο ενός μοντέρνου κτηρίου, ο Desmond Wong σχεδίασε το διαμέρισμά του με τέτοιο τρόπο, ώστε να...

REALTYon EXPO: Οι εγγραφές σε επίπεδα ρεκόρ μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη

Λίγες μέρες μόλις πριν την επιστροφή της REALTYon EXPO στην Κύπρο, ο ενθουσιασμός αρχίζει να φτάνει σε κορυφαία...

Βρήκαμε την πιο μοντέρνα σειρά επίπλων εξωτερικού χώρου στην Κύπρο!

Καλοκαίρι στην Κύπρο σημαίνει ήλιος, θάλασσα και ατελείωτες ώρες στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Αν ψάχνετε για...

Ένα εντυπωσιακό, εργένικο διαμέρισμα γεμάτο πολυτέλεια

Φωτογραφίες: Hector M. Sanchez Με αποστολή να μετατρέψει ένα παλιό διαμέρισμα σε έναν χώρο για πάρτι και εργένικη ζωή,...

Ο τρόπος να κάνεις τη συλλογή από φλιτζάνια πρωταγωνίστρια στον χώρο

Η συλλογή από φλιτζάνια είναι αγαπημένος... εθισμός πολλών, αλλά σπάνια έχουμε τον τρόπο να τα αναδείξουμε όπως θέλουμε....

8 ιδέες για να φτιάξεις την πιο ωραία γωνια κάτω από τη σκάλα

O αντισυμβατικός χώρος που ''περισσεύει'' κάτω από μια σκάλα σχεδόν μένει ανεκμετάλλευτος, γιατί το ιδιόμορφο σχήμα του μας...

Κι όμως αυτό το υπέροχο σπίτι ήταν κάποτε εργοστάσιο παγωτού

Φωτογραφίες: Michael Sinclair Οι σχεδιαστές επίπλων Russell Pinch και Oona Bannon ανακάλυψαν μια αποθήκη στην εξοχή του Λονδίνου, που...